151 boodschappenpakketten gedoneerd aan Voedselbank ‘Kaag + Braassem En Nieuwkoop’

KAAG EN BRAASSEM - Nicole, Petra, Eveline, Vera en Helma verzamelden voor het zevende jaar op rij zegels voor het PLUS Van Dijk Boodschappenpakket. Uiteraard weer met behulp van vele inwoners van Kaag en Braassem en omstreken. Deze zegels waren natuurlijk niet voor hen zelf, maar werden ingezameld ten behoeve van de Voedselbank Kaag + Braassem En Nieuwkoop.

De dames kregen hulp van de PLUS Supermarkt in Roelofarendsveen. Zij mochten daar namelijk weer een donatiebox plaatsen. 'Dit jaar liep het wat minder hard dan andere jaren, maar met een eindresultaat van maar liefst 151 boodschappenpakketten zijn we ontzettend tevreden', zeggen de dames tijdens de overhandiging van de pakketten aan de voedselbank. 'Het houdt namelijk in dat elke cliënt van de Voedselbank een eigen pakket krijgt. Eigenlijk kwamen we net een paar volle kaarten tekort om aan de 151 te komen, maar de PLUS heeft het laatste deel gedoneerd.'

Op 2 maart zijn de pakketten door de PLUS uitgeleverd. Deze werden met een busje naar de Voedselbank gebracht. ‘De Boodschappendozen’, zoals de dames zichzelf noemen, willen heel Kaag en Braassem en omstreken hartelijk bedanken voor het meesparen.

advertentie advertentie