Automobilisten opgelet: tanken voor stuntprijs in Roelofarendsveen op 15 november

Foto: TinQ

ROELOFARENDSVEEN – Voor 1,11 euro per liter tanken. Dat kan woensdag 15 november bij het tankstation van TinQ in Roelofarendsveen, aan de Alkemadelaan 1. 

De actie draait om drie keer de nummer één. De actieprijs van 1,11 euro per liter brandstof wordt exact 11 minuten en 1 seconde aangeboden. In totaal bij 111 verschillende TinQ tankstations. De prijs geldt voor de brandstoffen Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel.

Tijdstip nog niet bekend

Het tijdstip wordt woensdag dertig minuten voor aanvang bekendgemaakt via de app van de organisatie. Duidelijk is wel dat dit in de middag zal zijn. Jerrycans vullen is niet toegestaan. Ook vrachtwagens en tractoren mogen niet tanken gedurende de actieperiode. Een verkeersregelaar en personeel is aanwezig om te zorgen dat alles zonder problemen verloopt.

Voor mensen die niet van de actie kunnen profiteren, heeft de keten van onbemande tankstations een alternatief. Via de app kunnen gebruikers een gratis lot bemachtigen waarmee ze kans maken om op een later moment voor dezelfde actieprijs te tanken. 

advertentie advertentie