Barbecueën en Vakantie Kinderweek Leimuiden in laatste vakantieweek

KAAG EN BRAASSEM – De laatste zomervakantieweek komt er alweer aan. Jeugdwerk Kaag en Braassem de Driemaster vult ook deze week met activiteiten.

De Vakantie Kinderweek Leimuiden voor basisschoolkinderen is van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus. Met een polsbandje kunnen kinderen tot 14 jaar de hele week meedoen. De bandjes zijn vandaag en morgen in de voorverkoop te koop bij Gemakswinkel Leimuiden. En op maandagavond 15 augustus.

Lees ook: Hutten bouwen en knutselen met Vakantie Kinderweek Leimuiden

Barbecue

Barbecueën kan komende week op vier locaties in Kaag en Braassem. Dinsdag 16 augustus voor de jongeren van Hoogmade. De barbecue gaat aan bij De Brug in Hoogmade. Jeugd uit Woubrugge kan woensdag 17 augustus barbecueën bij de skatebaan naast de tennisclub in Woubrugge. Voor jongeren uit Rijnsaterwoude en Leimuiden is de barbecue donderdag 18 augustus op een locatie die op Insta bekend wordt gemaakt (of vraag Jeugdwerker Jurjen Lind om de locatie via de app). Dan is tot slot vrijdag 19 augustus de beurt aan de jeugd van Roelofarendsveen en Oude Wetering, zij barbecueën in hang-out Het Farm.

Het barbecueën begint 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Girls Only

Girls Only is ook nog één keer te vinden op het zomervakantiemenu. Donderdag 18 augustus vanaf 16.00 uur bij hang-out De Farm. Voor alle jongeren uit gemeente Kaag en Braassem.

Informatie

Voor meer informatie: App of stuur een DM naar Jurjen Lind via 06-38077269 of Facebook jeugdwerkkaagenbraassem of Insta @jeugdwerker_jurjen.

advertentie advertentie