Bouwbedrijf Van der Geest uit Oud Ade viert 100-jarig jubileum

100-jarig bestaan Bouwbedrijf Van der Geest Foto: Bouwbedrijf Van der Geest

OUD ADE - De vlag kon zondag 19 februari uit bij Bouwbedrijf Van der Geest. Het bedrijf uit Oud Ade bestaat honderd jaar. Dit bijzondere jubileum laat het bedrijf niet onopgemerkt voorbijgaan. Van der Geest trapte het jaar feestelijk af met een verrassing voor haar medewerkers.

Voor alle medewerkers was er slagroomtaart met een speciaal ontworpen (eetbare) afbeelding erop. Maar het bedrijf besteedt nog veel meer aandacht aan haar jubileum. Het gehele jaar door. Met onder andere interviews met medewerkers, partners en andere bedrijfsupdates op haar website. Later dit jaar neemt het bouwbedrijf al haar medewerkers en hun partners een weekend mee op reis.

Zodra de bouw van de nieuwe loods op het terrein van Van der Geest klaar is, staat het bedrijf, samen met haar personeel, leveranciers, onderaannemers en andere partners, feestelijk stil bij het jubileum.

Derde generatie

Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in woningbouw, verbouw, utiliteitsbouw, restauratie en weg- en waterbouw. Opa Jan van der Geest begon in 1923 als zelfstandig timmerman. Nu, honderd jaar later, staat de derde generatie - neven Jan en Hugo van der Geest - aan het roer. Samen met mede-eigenaren Joost van der Geest en Bob Brugman.

Op haar website doet Van der Geest uitgebreid verslag van de festiviteiten. De festiviteiten zijn ook op de voet te volgen via de social mediakanalen van Van der Geest.

advertentie advertentie