Burgemeester Van der Velde twee uur lang te gast in radioprogramma KB Actueel

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Burgemeester Marina van der Velde is zaterdag 23 oktober twee uur lang te gast in het radioprogramma KB Actueel. Aan de hand van muziek, samengesteld door Van der Velde, blikt Studio Kaag en Braassem terug op haar tijd als burgemeester in de gemeente Kaag en Braassem.

De speciale uitzending stond gepland voor zaterdag 16 oktober, maar Van der Velde moest vanwege omstandigheden afzeggen. Om die reden heeft Studio Kaag en Braassem de uitzending een week verschoven.

Presentator Edwin Christiaans bespreekt op zaterdag 23 oktober samen met Van der Velde hoe zij de afgelopen elf jaar persoonlijk heeft ervaren. Daarnaast worden ook de muziekkeuzes van de burgemeester besproken. 'We gaan het hebben over haar verleden, de functies die ze heeft vervuld en wat ze straks met haar vrije tijd gaat doen', aldus Christiaans. KB Actueel is zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur te beluisteren op de radio bij Studio Kaag en Braassem.

In november neemt Van der Velde afscheid als burgemeester, ze gaat met pensioen. Astrid Heijstee wordt de nieuwe burgemeester, haar benoeming gaat op 3 november in.

Lees ook: Vijf kunstenaars bikkelen op ‘hun portret’ van burgemeester Van der Velde

advertentie advertentie