Circus Snor komt met nieuwe show Chapeau! naar Leimuiden

Circus Snor Foto: Chip Yuen

LEIMUIDEN - Circus Snor gaat op pad met Chapeau!, een nieuwe, vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers vóór de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met circusmaterialen en spelletjes spelen. Dinsdag 19 juli komt Circus Snor naar Leimuiden.

Circus Snor verzorgt haar voorstelling bij Kampeerboerderij Straat-Hof aan de Willem van der Veldenweg. Er zijn twee voorstellingen, van 11.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur

Kinderkaravaan

Circus Snor reist door Nederland met een circustent. Daarnaast gaan er klassieke circuswagens mee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken met de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en popcorn en suikerspinnen.

De artiesten

Circus Snor is naast een circus met professionals een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar reizen bijzondere artiesten mee. Jongleur Antonio laat zien dat je met hoeden veel meer kunt doen dan dragen, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, hoelahoept Nia als geen ander en klimt Maria naar de nok. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13 euro. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kaartverkoop gaat via de website van Circus Snor.

advertentie advertentie