Concert “Zanggenoten vindt Weerklank” in De Spreng

Gemengd koor Zanggenoten Foto: Gemengd koor Zanggenoten

OUDE WETERING - Het gemengd koor Zanggenoten geeft zaterdag 22 april een concert dat de naam "Zanggenoten vindt Weerklank" draagt.

In de naam van het concert komt het thema ‘weer’  voor en de mooie ‘klank’ die het koor samen maakt. Weerklank vinden staat voor woorden en gevoel laten doordringen in het hart van anderen. 'Aan dit poëtische beeld willen we in ons concert uitdrukking geven en iets moois brengen voor ons publiek', legt het koor uit.

Het koor zingt oude en nieuwe muziek, romantisch en lieflijk, humoristisch en soms spannend van aard. Liederen van onder andere componisten Edward Elgar, Franz Schubert en Jetse Bremer. 'Het concert is afwisselend, zoals ook het weer zich vaak laat zien en horen.'

Muzikale begeleiding

Het koor staat onder leiding van dirigent Wim Loos, Arno Kooloos begeleidt de zangers en zangeressen op piano. Ook Paul Koek (slagwerk), Manon Tersteege en Olivia Peace (viool) luisteren enkele muziekstukken op. Het concert is in De Spreng aan de Kerkstraat. De zaal opent 20.00 uur, het concert begint 20.30 uur. Vooraf is er gelegenheid voor koffie of thee met wat lekkers. Na afloop is er tijd om na te praten. Toegang is 12,50 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen en bij Primera Domien Koek in Oude Wetering. Als er nog kaarten over zijn ook bij de entree van De Spreng.

advertentie advertentie