Dansende Walter uit B&B Vol Liefde komt naar De Veen

Foto: RTL

ROELOFARENDSVEEN - Walter Spangenberg, bekend van B&B Vol Liefde, komt met een ecstatic dance event naar HAL60 op 21 oktober. Bij het evenement zijn meerdere hoofdpersonages uit de serie aanwezig, wie dat zijn maakt Spangenberg later op zijn Instagram bekend. 

Release me

In B&B Vol Liefde danste Spangenberg regelmatig met de vrouwen die bij hem op bezoek waren. Met name het nummer 'Release me' kwam vaak terug, dat is dan ook de naam van het dansfestijn in HAL60.

Spangenberg heeft er zin in: 'Er zijn zoveel mensen die op het nummer 'Release me' zijn gaan dansen. Met hen wil ik samen dansen om het leven te vieren.'

Meditatieve trance

Ecstatic dance staat voor dansen vol overgave in een meditatieve trance. Het dansen doe je op blote voeten en zonder praten en alcohol drinken. Het is de bedoeling dat lichaam en geest op die manier met elkaar in contact komen, zo kun je een natuurlijke high ervaren. Het belangrijkste is dat je de vrijheid voelt om jezelf te laten gaan. 

Tijdens het event wordt eerst uitgelegd hoe het dansen werkt. Daarna dansen de bezoekers drie uur met elkaar. De inloop is om 19.30 uur en het feest eindigt om 23.30 uur. 

advertentie advertentie