De Driemaster biedt met De Academie weer workshops en trainingen aan

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Met het platform De Academie biedt De Driemaster weer verschillende workshops en trainingen aan met een maatschappelijk thema. Ook het aanbod van andere organisaties en inwoners is op het platform te vinden.

'Het is een laagdrempelig platform waar iedereen iets kan halen op het gebied van maatschappelijke onderwerpen', zegt Frederike Schüller namens De Driemaster in het radioprogramma KB Actueel. 'Het is voor jeugd, volwassenen, senioren, voor allerlei doelgroepen.'

Waar het in coronatijd lastig was om fysieke ontmoetingen te organiseren, staan er nu weer uiteenlopende workshops en trainingen op het programma. Zo zijn er in september en oktober oppascursussen voor iedereen van twaalf jaar en ouder, is er een training Vrijwilligersbeleid en is er een workshop waarin tips worden gegeven over het werven van nieuwe vrijwilligers. Het volledige aanbod is te vinden op de website van De Driemaster.

Beluister hieronder het volledige interview met Frederike Schüller. KB Actueel is iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op radio bij Studio Kaag en Braassem.
advertentie advertentie