Eerste editie van Leimuids Onderonsje smaakt naar meer

LEIMUIDEN – Na het populaire ‘Eten met Veenders’ gaat ook Leimuiden aan dit initiatief geloven. Afgelopen zondag was de eerste editie van Leimuids Onderonsje.

Het thema was ‘Hollandse gezelligheid’. Zo was er echte Hollandse Pot voor de gasten van Keijzer op 7 januari. ‘Aanvankelijk wilden we in het café zitten met 40 mensen. Maar de kaarten gingen zo hard dat we toch maar in de grote zaal zijn gaan zitten. Zo konden uiteindelijk 55 mensen meegenieten van de gezellige avond’, aldus Joke Keijzer.

‘De bedoeling van Leimuids Onderonsje is dat je nieuwe mensen ontmoet binnen het dorp voor een niet al te hoge prijs. Voor de aankomende edities blijft de prijs dan ook op 34,50 euro. Dan kunnen wij als horeca-ondernemers een gezellige avond neerzetten met lekker eten’. Om de gezelligheid wat kracht bij te zetten kwam Niek Vianen nog langs om wat oud-Hollandse klassiekers te spelen op zijn accordeon.

Joke Keijzer kijkt terug op een gezellige avond. ‘Ik hoop dat meer Leimuidenaren de lokale horeca herontdekken en we meer edities van Leimuids Onderonsje kunnen organiseren.

Het eerstvolgende Leimuids Onderonsje is op 8 februari bij Prik & Proost.

advertentie advertentie