Eerste paal nieuwbouwproject De Buitenplaats Oud Ade de grond in

Eerste paal Buitenplaats Foto: Dune Pebbler

OUD ADE - De eerste paal voor het project De Buitenplaats is vrijdag 25 november geslagen. Voor toekomstige eigenaren en geïnteresseerden van de 26 recreatiewoningen een gemeenschappelijk moment.

Familie Nulkes mocht de eerste feestelijke paal de grond in slaan. Als dank kreeg het stel, uit handen van projectontwikkelaar Kees Hogewoning van de Chronos Groep, een bos bloemen overhandigd.

Kwalitatief en duurzaam

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 recreatiewoningen. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 550 m2 eigen grond (inclusief een deel water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De woningen worden kwalitatief hoogwaardig gebouwd, duurzaam en volledig geïsoleerd. Daarnaast krijgen de eigenaren de mogelijkheid om een veranda aan de recreatiewoning te bouwen. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik én de woningen mogen verhuurd worden.

Een deel van de kavels krijgt een eigen aanlegsteiger. Via de steigers is er een directe vaarverbinding naar het Braassemermeer, de Kaag en de grachten van het historische Leiden. In het naastgelegen Ghoybos is ruimte voor ontspanning voor alle leeftijden.

Vervolg

De verkoop van De Buitenplaats verloopt voorspoedig. Een aantal van de recreatiewoningen is nog beschikbaar. De verwachting is dat de oplevering van De Buitenplaats eind 2023 plaatsvindt.

advertentie advertentie