Eind juni in Kaag en Braassem nieuw festival dat wél door kan gaan: Festiviral

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Tijdens de coronacrisis wordt in Kaag en Braassem een nieuw festival gestart: Festiviral, Samen uit Samen thuis. Het is een digitaal festival, dat plaatsheeft van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juni.

'Festiviral biedt lokale ondernemers, artiesten, scholen en verenigingen een online podium', legt de organisatie uit. 'Tijdens de festivaluren kunnen toeschouwers gratis deelnemen aan diverse workshops en proeverijen, optredens zien en hun eigen tuin- of schuurfeest delen met andere toeschouwers.'

Onder meer Wij Presenteert, Komen Lopen, Bostel Brothers, voetbalverenigingen, Meddle en Splotsz doen mee. En er is ruimte voor meer initiatieven, zoals scholen die hun eindmusical willen livestreamen en chefs die een kookcursus willen geven. Aanmelden kan tot tot en met zondag 14 juni.

In het radioprogramma Studio Quarantaine, dat iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur wordt uitgezonden op Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, was organisator Cas van Brussel afgelopen weekend te gast. Het interview is hieronder terug te luisteren.
advertentie