Eten met Veenders in februari bij Paal 7 in Roelofarendsveen

KAAG EN BRAASSEM - De volgende Eten met Veenders, bedoeld om op een laagdrempelige manier dorpsgenoten te leren kennen en om lekker te eten in een lokaal restaurant, is woensdag 15 februari.

De eerste editie van 2023 in café De Haven in januari was met 38 bezoekers uitverkocht. Voor de aankomende editie in restaurant Paal 7 in Roelofarendsveen lijkt het record te worden gebroken: er zijn al 86 aanmeldingen. Bij 110 is ook deze Eten met Veenders-avond uitverkocht.
 
Het etentje in in Paal 7 (Zuideinde 119) begint 18.00 uur. Voor 27,50 euro krijgen de gasten een 3-gangenmenu. Wil wil mee-eten, jong en oud, kan zich aanmelden via etenmetveenders@xs4all.nl. Betalen doet iedereen in het restaurant, bij vertrek aan het einde van de avond.

Nieuwe contacten

Initiatiefnemer Kirsten Verdel: ‘Eten met Veenders is gewoon een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen, zo simpel is het. Er zijn steeds meer mensen die na de eerste keer terug blijven komen, omdat ze het zo gezellig vinden, dus per saldo groeit Eten met Veenders elke maand een stukje door. Ongeveer een derde tot de helft van de bezoekers is er voor de eerste keer. Er zijn dus elke keer veel nieuwe gezichten en je ziet ook regelmatig mensen die dankzij de etentjes andere activiteiten met elkaar ondernemen, zoals samen wielrennen, wandelen of in een kleinere setting uit eten gaan.'

Lees ook: Eten met Veenders alsmaar populairder

advertentie advertentie