Fietsmaatjes ontvangt cheque voor Kermis Marathon

Foto: Fietsmaatjes Kaag en Braassem

ROELOFARENDSVEEN - Tijdens de kermis in september 2023 is er een Marathon en Estafette-Marathon georganiseerd. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de fietsmaatjes. 

Het thema van de marathon was “Diamonds are for Veenders only”. Vrijwilligers van LV Plantaris en de marathongroep LV Plantaris hebben dit georganiseerd. Deze week mocht voorzitter van de fietsmaatjes, Stefan van der Zwet, een cheque van €1.500,- in ontvangst nemen. "Hier zijn we heel blij mee", zegt Van der Zwet in een reactie. "Het bedrag wordt gebruikt bij de investering van een nieuwe duo-fiets voor onze organisatie."

Wat is fietsmaatjes?

Fietsmaatjes fietst met mensen die er graag op uit gaan maar dat niet meer zelfstandig kunnen. Deze mensen worden gekoppeld aan vrijwilligers die net zo graag op de fiets stappen en de gasten kunnen helpen. Sommigen houden het bij een rondje door het dorp waarbij de koffie en de appeltaart het hoogtepunt vormen, anderen dagen elkaar uit met stevige fietstochten door weer en wind. Het plezier staat bij iedereen voorop.

advertentie advertentie