Figureren in een speelfilm? Dat kan dit weekend in Oude Wetering

Foto: Pixabay

OUDE WETERING - De publieke omroep NTR is op zoek naar figuranten voor een nieuwe speelfilm. Het gaat om een nieuwe bioscoopfilm genaamd ‘Paradijs’. De opnames vinden zaterdag plaats in Oude Wetering.

Bram Beukers is namens productiehuis FIXY betrokken bij de opnames. Vrijdag deed hij een oproep in het programma De Weekend Proloog. ‘We zijn op zoek naar jongeren tussen de 15 en 23 jaar die zin hebben in een feestje. Die het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te nemen en met ons hele mooie scènes te maken’, vertelde Beukers.

Feest bij Het Farm

Een van de scènes speelt zich namelijk af in een club. Daarvoor zoekt het productiehuis dus nog feestgangers en dansers. ‘De twee hoofdrolspelers in onze film zijn een beetje losbandige types. Vandaar dat ze uitgaan en dat we een klein feestje voor ze gaan organiseren.’ Het feest is in het Farm in Oude Wetering.

Onmisbaar op een feest is natuurlijk een DJ, maar die rol is al vervuld. ‘Daar hebben we al een aantal aanmeldingen voor binnen. In totaal zijn we op zoek naar ongeveer tachtig jongeren.’

De opnames zijn zaterdag 30 september van 11.30 tot 18.30 uur en er is een vergoeding van vijftig euro beschikbaar. Opgeven kan met je persoonlijke gegevens en foto via figuratie@fixy.nl. De film is volgend jaar in de bioscoop te zien.

Het hele gesprek met Bram Beukers van productiehuis FIXY is hieronder terug te luisteren. De Weekend Proloog met Patrick Noordzij en Martin Wertwijn is iedere vrijdag te horen tussen 20.00 uur en 22.00 uur op Studio Kaag en Braassem.
advertentie advertentie