Geen uitbreiding van aantal partijen bij verkiezingen in Kaag en Braassem

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Er doen geen nieuwe politieke partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Kaag en Braassem. Eerder was al duidelijk dat er geen nieuwe lokale partijen zijn ingeschreven, tot en met maandag hadden al bestaande landelijke partijen de mogelijkheid om zich te melden bij de gemeente.

Een woordvoerder van de gemeente Kaag en Braassem laat desgevraagd weten dat alleen de partijen meedoen die nu deel uitmaken van de gemeenteraad. PRO Kaag en Braassem, Samen voor Kaag en Braassem, CDA, D66 en VVD gaan halverwege maart de strijd met elkaar aan om de zetels.

Op woensdag 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Op maandag 14 en dinsdag 15 maart is het opnieuw mogelijk om vervroegd een stem uit te brengen bij een beperkt aantal stembureaus. Op 14 maart kan er worden gestemd in het gemeentehuis in Roelofarendsveen en De Ontmoeting in Leimuiden. Een dag later gaat opnieuw het stembureau in het gemeentehuis open, evenals het stembureau in gebouw Immanuel in Woubrugge.

advertentie advertentie