GGD prikt vaccins in gemeentehuis Kaag en Braassem en Café Die Twee in Woubrugge

Foto: Mike Mourits

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Mobiele vaccinatieteams van GGD Hollands Midden worden ingezet in Roelofarendsveen en Woubrugge. Bij die zogeheten pop-uplocaties kunnen mensen zonder afspraak langskomen voor een eerste, tweede of boosterprik met een coronavaccin van Pfizer.

Op 16 en 23 februari en 2 maart is een mobiel vaccinatieteam aanwezig in het gemeentehuis in Roelofarendsveen. Daar worden tussen 15.00 en 19.00 uur prikken gezet. Op 17 en 24 februari en 3 maart is er een pop-uplocatie in Café Die Twee in Woubrugge. Daar kunnen mensen tussen 14.00 en 18.00 uur terecht voor een coronavaccin.

Vaste priklocaties

De vaste vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Leiden en Gouda zijn vanaf volgende week niet meer de hele week geopend. De priklocaties zijn dan van woensdag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 15.30 uur open en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Het is tijdens die openingstijden alsnog mogelijk om zonder afspraak te komen voor een eerste, tweede of boosterprik. 'Ook ouders met kind tussen 5 en 11 jaar kunnen zonder afspraak langskomen voor een prik, bij voorkeur op woensdagmiddag of op zaterdag', meldt de GGD.

advertentie advertentie