Thema Technologie tijdens Huttenbouw en Open huis in de Veen

ROELOFARENDSVEEN - De Huttenbouw in Roelofarendsveen is van zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 juli. Het thema dit jaar is technologie. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen deze dagen knutselen in de tent, een hut bouwen en natuurlijk een nachtje slapen in de hut.

De huttenbouw en de tent waar geknutseld kan worden, zijn op het parkeerterrein van EMM’21/Splotsz. Zaterdag 9 juli vanaf 8.30 uur gaat het terrein open en is een button (voor alle dagen) of dag-stempel te koop. Tot 16.00 uur kan getimmerd en geknutseld worden. Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen weer bouwen en knutselen. Tussen de middag gaan de barbecues aan. Ook maandag is het bouwen geblazen van 9.00 tot 16.00 uur, met als lunch het pannenkoekenfeest. De huttenbouwers kunnen prijzen winnen, onder andere voor de mooiste hut en voor wie het mooist verkleed naar de bonte avond komt.

Bonte avond

Om 19.00 uur start het avond- en nachtprogramma. Met een bonte avond en een vossenjacht in thema en een nachtje blijven slapen. De volgende morgen is het vroeg opstaan. Nog voor 8.00 uur ontbijten de kinderen en worden zij wakker gemaakt met ochtendgymnastiek. Tot 11.00 uur wordt de boel opgeruimd en kan nog geknutseld worden.

Meer informatie is te vinden op www.vakalkemade.nl.

advertentie advertentie