22 teams strijden om eer bij In Up Go midzomernachttoernooi

OUDE WETERING - Vrijdag 23 juni was het tijd voor de zevende editie van het jaarlijkse In Up Go Midzomernacht volleybaltoernooi. Op deze warme zomeravond streden 22 teams voor de eer op de landijsbaan in Oude Wetering.

'Dit toernooi kwam boven alle verwachtingen uit', zegt Sanne Brugman van de organisatie van dit toernooi. 'We hebben twee jaar lang niks kunnen doen door Corona en ik dacht dat er maar een paar teams deel zouden nemen. Dat werden er toch 22. Iedereen was heel enthousiast en de sfeer was onwijs gezellig.'

Rond de klok van 19:00 uur luidde het startsignaal en begonnen de teams in poulewedstrijden te spelen. Na de pauze werd er een herindeling in de poules gemaakt en kon het toernooi verder gaan. Deze herindeling is gebruikelijk laat Brugman weten: 'Hiermee kunnen we kijken welke teams heel goed zijn en die in dezelfde poule indelen. Zo maken we het voor iedereen zo eerlijk mogelijk.' 

Hoewel snel duidelijk was wie de winnaar zou worden, werd rond 22:00 uur officieel bekendgemaakt dat team El Pitú als winnaar uit de bus kwam. Het team won alle wedstrijden en kon zich hiermee de rechtvaardige winnaar noemen.

Het In Up Go Midzomernacht volleybaltoernooi is in 2014 in het leven geroepen om meer mensen kennis te laten maken met de sport, de vereniging en het dorp Oude Wetering. 

advertentie advertentie