Inschrijving voorrondes NK legpuzzelen geopend vanaf 9 september

ROELOFARENDSVEEN – Vanaf 9 september is het weer mogelijk om je, als team, in te schrijven voor de voorrondes van het NK legpuzzelen. Op 14, 15 en 16 januari 2022 vinden voorrondes plaats in Roelofarendsveen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland gaan puzzelfanaten in voorrondes de strijd met elkaar aan.

De voorrondes in Roelofarendsveen vinden plaats in restaurant Wagenaar van 19.30 tot ongeveer 00.30 uur. Tijdens deze voorrondes moeten de teams zo snel mogelijk een Jan van Haasteren-puzzel van 1000 stukjes zien neer te leggen.

De grote finale zal deze editie worden gehouden op 10 april 2022 in Roelofarendsveen. Eerdere finales werden ook al in Roelofarendsveen gehouden, de plaats waar het evenement voor het eerst begon.

Finale vorige editie geschrapt

Vorig jaar ging de grote finale uiteindelijk niet door vanwege het coronavirus. In eerste instantie werd de finale verplaatst naar een later moment, maar uiteindelijk werd toch besloten om die finale helemaal te schrappen. Deze editie zal een nieuwe poging worden gewaagd.

advertentie advertentie