Inversa start fondsenwervingsactie voor renovatie badkamers Woubrugse woon-zorgboerderij

gat in vloer badkamer Inversa Foto: Inversa

WOUBRUGGE - Inversa in Woubrugge is begonnen met een fondsenwervingsactie voor het vernieuwen van haar badkamers op de woon-zorgboerderij in Woubrugge. De badkamers zijn toe aan een grote renovatie.

'De (tegel)vloer is ingezakt en voorlopig is hier een plaat op gemonteerd door onze vrijwilliger Cees uit het dorp', laat Eveline Malherbe van Inversa weten. 'De tegels lekken, voegen zijn kapot, de kranen zijn oud. Kortom, tijd voor nieuwe badkamers.'

Omdat er geen geld is om de badkamer op de boerderij, de badkamer in het zomerhuis en een extra badkamer te maken op de boerderij heeft Inversa een Crowdfundingsactie opgezet. Met dit online openbaar fondsenkanaal wil Inversa geld ophalen binnen bestaande (zakelijke en particuliere) netwerken en nieuwe netwerken.

Donatie doen

Een donatie doen, kan op de speciale Inversa-pagina. Bewoner van de Woubrugse woon-zorgboerderij Raymon en zorgcoach Ans leggen in het filmpje uit wat er precies aan de hand is bij hun huis.

Beluister hieronder ook het interview met Astrid van der Voort, die meer vertelt over de noodzaak om te doneren. KB Actueel is iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op de radio bij Studio Kaag en Braassem.
advertentie advertentie