Jaarconcerten popkoor Scala in De Spreng Oude Wetering

Popkoor Scala Foto: Popkoor Scala

OUDE WETERING - Popkoor Scala uit Roelofarendsveen geeft vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober haar jaarconcerten in De Spreng aan de Kerkstraat.

Na twee jaar afwezigheid hebben de leden er weer veel zin in om op te treden voor hun vaste aanhang, maar ook voor ieder die Scala misschien nog niet kent. Scala is een dynamisch koor met een eigen combo. Onder leiding van dirigent Rik Henning is er stevig gerepeteerd om extra goed voor de dag te komen.

Drie concerten

De leden hopen vele toeschouwers te mogen verwelkomen in De Spreng. Vrijdag en zaterdag begint het concert 20.00 uur, zondag is het een matinee en begint het concert 14.00 uur. Kaarten a €12,50 zijn te koop bij Boekhandel Veenerick in Roelofarendsveen en bij Primera Domien Koek in Oude Wetering. Voor zondagmiddag is er een aangepaste prijs voor kinderen (tot en met 12 jaar, €7,50). Deze kaarten zijn bij de koorleden te verkrijgen en via info@scalapopkoor.nl.

Open repetitie

Ook houdt het koor woensdag 2 november vanaf 19.30 uur een open repetitie in de kantine van EMM aan het Sportpad 17 in Roelofarendsveen. Hier kan iedereen een kijkje komen nemen en ervaren of zingen bij het koor iets voor hem of haar is.

advertentie advertentie