Jaarlijkse Havendag wordt eenmalig Kaag Haven Festival XXL

Foto: Google Street View

KAAG - De Koninklijke Watersportvereniging De Kaag organiseert 13 april weer de Kaag Business Festival XXL. De KWV organiseert jaarlijks de Havendag, maar maakt er dit jaar een groot feest van.

KWV De Kaag pakt dit jaar groter uit om geld in te zamelen voor de renovatie van het jeugdhonk. Volgens Kaag Business is het niet verantwoord om het geld hiervoor uit de verenigingskas te halen. Daarom komt de businessclub van KWV de Kaag in actie.

Op de dag zelf zijn er verschillende activiteiten. Zo is er een veiling, foodcourt, bingo en kennismaking met verschillende zeilklassen. Op die manier hoopt de vereniging een bedrag van 40.000 euro op te halen. De teller staat momenteel op 15.000 euro.

Duurzame renovatie van jeugdhonk

De renovatie van  het jeugdjonk zal vooral duurzaam gedaan worden. 70 procent van het huidige gebouw blijft in stand. Daarnaast is het de bedoeling dat het jeugdhonk wordt voorzien van zonnepanelen. Het jeugdhonk moet een multifunctioneel gebouw worden waar lessen gegeven kunnen worden, maar ook ruimte is om te chillen voor de jeugd.

Het festival is toegankelijk met een toegangskaart van zes euro of een gratis ticket waarmee je tot 16.00 uur het terrein op kunt.

advertentie advertentie