Jan de Koning nieuwe hoofdtrainer herenselectie E.M.M.’21

Jordy Klein en Jan de Koning Foto: Sportvereniging E.M.M.'21

ROELOFARENDSVEEN - Voor de herenselectie van E.M.M. ’21 is Jan de Koning als nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen aangesteld, bericht de sportvereniging uit de Veen.

Jan de Koning (40) woont in Roelofarendsveen, is werkzaam als sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie Alkemade en bij de nationale jeugdselecties van de KNVB en is een bekende binnen de club.

De Koning heeft ooit zelf gevoetbald bij DOSR en is gestart met het geven van trainingen aan de jeugd van SVOW, later ook bij FC Aalsmeer en VV Foreholte. De laatste twee jaar is hij trainer van de JO19-1 van E.M.M.’21. Onder zijn leiding vierde JO19-1 afgelopen seizoen het kampioenschap in de Hoofdklasse en doet dit seizoen zelfs volop mee voor promotie naar de derde divisie.

Volgende stap

Het bestuur, technisch hart en de selectiespelers zijn enthousiast over de overeenkomst die voor het seizoen 2023/2024 is afgesloten. 'Wij zijn blij dat Jan binnen de club een volgende stap kan maken. Met zijn voetbaltechnische kwaliteiten weet hij het beste uit de spelers te halen en kunnen we mooie resultaten verwachten voor in de toekomst', zegt Jordy Klein, bestuurslid voetbalzaken E.M.M.’21.

Jan de Koning: 'Het is fantastisch dat je in eigen dorp je eerste stappen kan maken als hoofdtrainer. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is uitgesproken en kijk er naar uit hieraan met de staf en selectiespelers invulling te gaan geven.'

Het technisch hart is nog bezig met de invulling van de andere hoofdtrainers voor alle afdelingen.

advertentie advertentie