Gepubliceerd op 20 Maart 2020 om 14.05 uur

Jan Quint uit Woubrugge overleden, familie doet oproep aan Woubruggenaren

WOUBRUGGE - Jan Quint uit Woubrugge is afgelopen dinsdag overleden. Quint was lange tijd bakker in het dorp en voor veel dorpsgenoten een bekende verschijning. De uitvaart zal op zaterdag 21 maart, vanwege maatregelen in verband met het coronavirus, in kleine kring plaatsvinden.

Inwoners van Woubrugge worden uitgenodigd om zaterdag een lint van medeleven en respect te vormen. Het is de bedoeling dat mensen vanaf de rotonde bij de ingang van het dorp een menselijk lint vormen richting de begraafplaats. 

'U kunt dit doen door op gepaste afstand van 1,5 meter van elkaar op te stellen en, zodra de rouwauto en de familie langskomen op weg naar de begraafplaats, uw hand op uw hart te leggen als een teken van medeleven', meldt Keur & Keur Overlijdenszorg in een bericht.

Online condoleren

Mensen worden verzocht om, voor hun eigen veiligheid, wel op het fietspad langs de provinciale weg N446 te blijven. 'De familie waardeert het zeer als u op deze manier met hen mee wilt leven.' 

Condoleren kan op dit moment alleen via het online condoleanceregister op de website van Keur & Keur Overlijdenszorg: www.keurenkeur.nl.

advertentie
 
advertentie