Jongeren proberen uit handen van politie te blijven in spel Hunted

Hunted Foto: Jeugdwerk De Driemaster
Foto: Jeugdwerk De Driemaster

ROELFARENDSVEEN - Jeugdwerk De Driemaster, Gemeente Kaag en Braassem en de politie maken donderdag 28 juli 'jacht' op Veense jongeren in het spel Hunted. Wie weet uit handen van de politie te blijven?

Alle deelnemers krijgen bij aankomst een overall aan met een rugnummer. Na het startsein gaan de jongeren (vanaf 13 tot en met 22 jaar) de wijk in en is de jacht geopend. De deelnemers krijgen een kaart mee van het gebied waarin het spel zich afspeelt en de spelregels. In het gebied staan drie stickerposten. De bedoeling is de drie verschillende stickers te pakken te krijgen en bij de finish te komen. Wie gepakt wordt door de politie krijgt een tweede kans; de deelnemer kan hiervoor een tweede rugnummer ophalen. Een tweede keer gepakt worden, betekent einde spel.

Hunted sluit af met een prijsuitreiking en een barbecue.

Praktisch

De deelnemers verzamelen zich donderdag 28 juli om 15.00 uur op de parkeerplaats van voetbalvereniging EMM'21 aan het Sportpad. Er kunnen vijftig jongeren meedoen. Aanmelden kan bij Jurjen van Jeugd- en Jongerenwerk via een appje naar 06-38072269. Opgeven kan tot en met 22 juli. Deelname is gratis, dit is inclusief de barbecue. De bbq is van 18.00 tot 20.00 uur. Jongeren onder de 18 jaar hebben een formulier nodig, ondertekend door hun ouders. Dit formulier is af te halen bij jeugdwerker Jurjen.

advertentie advertentie