Jubileumweekend voor jong en oud bij Tafeltennisvereniging Play Fair

Tafeltennisvereniging Play Fair Foto: Tafeltennisvereniging Play Fair

LEIMUIDEN - Tafeltennisvereniging Play Fair bestond op 13 mei 2020 zestig jaar. Het jubileumfeest kon toen niet gevierd worden. Daarom viert de vereniging dit weekend haar 62,5 jarig jubileum.

De jubileumcommissie wil alle leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden verrassen met verschillende activiteiten. Zo begint het jubileumweekend vrijdagavond 11 november met het Oud-leden tafeltennistoernooi. 'Er zijn heel wat aanmeldingen binnen dus we hopen er een gezellige avond van te maken', bericht de vereniging.

Jeugdmiddag

Zaterdag 12 november is er een feestelijke middag van 12.00 tot 15.00 uur. De Vijverzaal in ’t Spant wordt een tafeltennisspeelparadijs voor de jeugd. MJ Tafeltennis - Events richt de zaal in met verschillende leuke tafeltennisspelen. ‘Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen’, is te vinden op de website van TTV Play Fair.

’s Avonds is er een spetterende feestavond in 60’s en 70’ stijl voor alle leden, vrienden en partners. De organisatie reikt een prijs uit aan degene met de mooiste outfit.

advertentie advertentie