KB Actueel en Sport Lokaal vanaf zaterdag terug op Studio Kaag en Braassem

Studio Kaag en Braassem Foto: Studio Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Vanaf dit weekend keren de radioprogramma's KB Actueel en Sport Lokaal terug op Studio Kaag en Braassem. KB Actueel was een maand met zomerstop en Sport Lokaal werd als gevolg van het coronavirus sinds half maart niet meer uitgezonden.

KB Actueel is het wekelijkse actualiteitenprogramma van Studio Kaag en Braassem. Het nieuws van dat moment wordt tussen 12.00 en 14.00 uur besproken door presentator Stefan Koren met de hoofdrolspelers uit het nieuws. De interviews uit KB Actueel zijn in de loop van de week terug te luisteren via de website van Studio Kaag en Braassem.

Sport Lokaal staat in de maand augustus in het teken van oefenvoetbal. Vooralsnog zijn de uitzendingen alleen op zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur. Vanaf het eerste weekend van september worden ook de zondaguitzendingen opgestart.

Studio Quarantaine

Sinds maart was op zaterdagmiddagen Studio Quarantaine te beluisteren op Studio Kaag en Braassem. Dat radioprogramma werd afgelopen weekend - vooralsnog - voor het laatst uitgezonden.

advertentie advertentie