Kennisquiz Rotary Club Roelofarendsveen voor Stichting WIJ Presenteert

ROELOFARENDSVEEN - Rotary Club Roelofarendsveen verzorgt zaterdag 6 mei voor de vierde keer de Rotary kennisquiz. De quiz staat in het teken van verwondering. Niet zonder reden, de opbrengst van de quizavond gaat volledig naar WIJ Presenteert, de vrijwilligersclub die inwoners van de gemeente (en daarbuiten) ieder jaar een divers aanbod aan theatervoorstellingen aanbiedt.

Onder leiding van twee goed van de tongriem gesneden presentatoren nemen teams van vier personen het tegen elkaar op. De quiz test de deelnemers op hun algemene kennis; van actuele feiten tot historische vragen en van sport, cultuur en wetenschap tot (strik)vragen met een knipoog. De uitdagende vragen passeren in zes vragenrondes de revue en worden gepresenteerd met hulp van humoristische filmpjes, live sketches en muziekfragmenten.

De drie best scorende teams gaan naar huis met prijzen. De teamleden kunnen aan het einde van de avond deelnemen aan een loterij en de Rotary verkoopt dozen wijn.

Bereikbaar

De opbrengsten van de Rotary kennisquiz zijn voor Stichting WIJ Presenteert. Deze stichting heeft als doel om in Kaag en Braassem zo’n divers mogelijk cultureel programma neer te zetten voor alle leeftijden en dicht bij huis. De culturele stichting zorgt al ruim 25 jaar voor verwondering en blije gezichten. Om de voorstellingen bereikbaar te maken voor een breed publiek, houdt WIJ Presenteert de toegangsprijzen betaalbaar. Dat kan alleen met behulp van de steun van sponsors. De opbrengsten van de Rotary Kennisquiz gaan specifiek naar het festival Kijk in de Wijk. De opbrengst van de wijnverkoop komt ten goede aan de slachtoffers van de aardbeving in Noord-Syrië.

De quiz is bij HS Events aan Pasteurweg 60. Er is ruimte voor zestig teams, iedereen mag inschrijven. Dit kan via deze link of door een mail te sturen naar pubquizrotary@ziggo.nl.

advertentie advertentie