Klaverjassen kan op veel plaatsen op laatste dinsdag van carnavalsseizoen

VV Diamantvink Foto: Google Street View

KAAG EN BRAASSEM - Naar traditie kan de laatste dinsdag van de carnaval (de dinsdag voor Aswoensdag), 21 februari, op veel locaties geklaverjast worden. Ook in gemeente Kaag en Braassem kunnen kaartliefhebbers terecht bij verschillende organisatoren.

Klaverjassen kan bij Vogelvereniging De Diamantvink in hun clubgebouw in Oude Wetering. Kosten zijn 4 euro, voor 2 euro krijgen de kaarters er een kop erwtensoep bij. Opgeven kan bij Pieter van Schaick op 06-53464800. Het klaverjassen in het clubgebouw begint 13.00 uur.

Carnavalsklaverjassen kan ook bij Eetcafé Punt in Roelofarendsveen. Het kaarten begint hier 13.30 uur.

In ’t Veen eten & drinken in Roelofarendsveen verzorgt Kaartsoos De Club een klaverjasmiddag. De kaarters spelen drie keer zestien afgiften en spelen elke ronde met een nieuwe maat. Het klaverjassen begint 14.00 uur. Kosten zijn 5 euro per persoon.

In Dorpshuis Plein 13 in Rijpwetering is het klaverjassen in de avond. De kaarters spelen zonder vaste maat drie keer zestien giffies. Inschrijven kan op de avond zelf vanaf 19.30 uur. Inleg is 3 euro. Er zijn prijzen te winnen en er wordt een hapje geserveerd. De opbrengst komt ten goede aan de Seniorenkas. Informatie via 071-5013633 of 071-5018719.

Mist er een 'laatste dinsdag' klaverjasevenement, mail dan locatie en tijd naar redactie@studiokaagenbraassem.nl

advertentie advertentie