Laatste bijeenkomst over Braassemboulevard op 17 maart

Foto: Google Street View

UPDATE | De bijeenkomst over de Braassemboulevard is afgelast, vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

ROELOFARENDSVEEN - Op dinsdagavond 17 maart wordt de laatste participatiebijeenkomst over de Braassemboulevard georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeente Kaag en Braassem de vorm en schaal van recreatieve initiatieven behandelen.

Tijdens twee eerdere bijeenkomsten, in januari en februari, is gesproken over mogelijke activiteiten en waar deze zouden kunnen plaatsvinden aan de Braassemboulevard. De boulevard is de strook aan het water, lopend vanaf de Ringvaart tot de Wijde Aa. Voor het gedeelte Noordkade en Galgekade is door de gemeente een participatietraject opgezet, om te bepalen welke activiteiten of voorzieningen er zouden kunnen komen.

De laatste bijeenkomst over de Braassemboulevard wordt op dinsdag 17 maart vanaf 19.30 uur georganiseerd bij Watersportvereniging Braassemermeer aan de Noorderhem 2 in Roelofarendsveen. Wethouder Petra van der Wereld (SvKB) wil nog voor de zomer een visie voor de Braassemboulevard aan de gemeenteraad voorleggen.

Lees ook: Welke activiteiten komen er bij de Braassemboulevard?

advertentie advertentie