Lijsttrekkers te gast in KB Actueel: aanstaande zaterdag Anja de Rijk (CDA)

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Over een maand worden de stembussen geopend voor de gemeenteraadsverkiezingen. Duidelijk is dat de vijf partijen die nu deel uitmaken van de gemeenteraad in Kaag en Braassem, met elkaar gaan strijden om de zetels.

De lijsttrekkers van PRO Kaag en Braassem, Samen voor Kaag en Braassem, CDA, D66 en VVD zijn uitgenodigd voor een gesprek in het radioprogramma KB Actueel. Op zaterdag 19 februari is Anja de Rijk, lijsttrekker van het CDA, als eerste te gast in de uitzending. KB Actueel is iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op radio bij Studio Kaag en Braassem.

Op zaterdag 26 februari zijn lijsttrekkers Petra van der Wereld (Samen voor Kaag en Braassem) en Nick van Egmond (D66) te gast in de uitzending. Een week later, op zaterdag 5 maart, is het de beurt aan Peter van Dijk (VVD) en Ruud van der Star (PRO Kaag en Braassem).

Lijsttrekkersdebat

Enkele dagen voordat de stembussen opengaan organiseert Studio Kaag en Braassem een lijsttrekkersdebat op de radio. Dat debat is op zaterdag 12 maart tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren in KB Actueel.

advertentie advertentie