Loting Sportiff LAV cup verricht: de vijf clubs uit Kaag en Braassem doen mee

Foto: Dennis Knetsch

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Afgelopen week is de loting voor de Sportiff LAV-Cup verricht. Dat is een regionaal bekertoernooi, georganiseerd door de website leidenamateurvoetbal.nl. De poules bestaan uit drie teams, waarvan de eerste twee doorgaan naar de volgende ronde.

Ook de vijf voetbalclubs uit Kaag en Braassem nemen deel aan dit toernooi en zijn ingedeeld in uitdagende poules. ROAC zit in poule 2 met DoCoS en jong FC Lisse. EMM'21 bindt in poule 6 de strijd aan met FC Boshuizen en Jong Katwijk. Poule 10 biedt plaats aan twee clubs uit onze gemeente: MMO en Kickers'69 strijden voor twee plekken in de volgende ronde met Jong Graaf Willem II. Woubrugge is ingedeeld in poule 13 en mag voetballen tegen Kagia en LSVV'70, waar voormalig voetbalprof en huidig voetbalanalist ESPN analist Kees Kwakman komend seizoen zal spelen. 

De wedstrijden worden tussen augustus en november gespeeld. De clubs bepalen onderling op welke data de wedstrijden plaatsvinden. De finale wordt op de slotdag LAV óf op de laatste zaterdag van augustus volgend jaar gespeeld.

advertentie advertentie