Maaltijdbezorgers vragen aandacht voor vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden

Foto: Politie Nederland

LEIMUIDEN - Bezorgers van Deliveroo in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen en Breda rijden de aankomende tijd rond met foto's van langdurig vermisten op hun bezorgtassen. Een van hen is Jeroen de Wit uit Leimuiden, die sinds februari 2018 wordt vermist.

De actie met de bezorgers is onderdeel van de themamaand 'Mis je mei?'. In die maand vraagt de politie aandacht voor vermisten. 'Familie en vrienden van vermisten zijn vaak radeloos. Voor hen doen we ons best om de vermiste te vinden, om duidelijkheid over iemands lot te krijgen', schrijft de politie in een bericht.

De Wit heeft op zondagavond 18 februari 2018 nog contact gehad met zijn moeder en een goede vriendin, daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen. Hij verschijnt niet op zijn werk, heeft identiteitsbewijs, rijbewijs en telefoon thuis laten liggen en zijn zwarte Suzuki Alto met kenteken 76-LF-KP is verdwenen.

Opsporingstiplijn

Mensen die meer informatie hebben over de vermissingszaak worden verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn van de politie via het telefoonnummer 0800-6070.

advertentie advertentie