Maskerade speelt de zelf geschreven klucht ‘Een Groots Jubileum’

Een Groots Jubileum Foto: Toneelvereniging Maskerade

RIJPWETERING - Toneelvereniging Maskerade speelt zaterdag 19 november ‘Een Groots Jubileum’. Een klucht geschreven door één van de eigen leden, Ton Elstgeest, die ook meespeelt in het stuk. De vereniging brengt het stuk op de planken van Dorpshuis Plein 13 aan de Pastoor van der Plaatstraat.

Als de toneelvereniging van een klein dorp een jubileum te vieren heeft, besluit ze het groots aan te pakken. Ze huurt een evenementenbureau in om er een grandioze feestavond van te maken. Het bureau met de voordeligste offerte 'Evenementenbureau E&B' krijgt de opdracht. De eigenaar belooft een groots jubileum met gerenommeerde artiesten. Of hij al zijn beloften kan waarmaken is de vraag. Zeker met de hulp van zijn enige werknemer, zijn dubieuze toeleverancier en de artiesten die hij uiteindelijk met veel moeite weet te strikken.

De klucht is geschreven door Ton Elstgeest, een lid van Maskerade en die ook een rol voor zijn rekening neemt. De voorstelling begint 20.15 uur, zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 5,50 euro, kinderen 3,50 euro en 65+ 4 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

advertentie advertentie