Onderzoek naar dode man in Oud Ade duurt voort, politie zoekt getuigen

OUD ADE - Het onderzoek naar de dood van de 66-jarige man die op 29 december werd aangetroffen in zijn woning aan de Hofdijklaan in Oud Ade is nog steeds in volle gang. Het rechercheteam van de politie roept getuigen op om zich te melden.

Eerder werd al duidelijk dat de politie ervan uitgaat dat de man, de bewoner van het huis, door een misdrijf om het leven is gekomen. In de afgelopen week heeft de Forensische Opsporing uitvoerig sporenonderzoek gedaan in en rondom de woning. Donderdagochtend is een matrixbord langs de Provincialeweg gezet, waarmee de politie getuigen oproept om zich te melden.

'In het kader van het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die tussen maandagavond 28 december 22.00 uur en dinsdagochtend 29 december 06.00 uur personen of voertuigen hebben gezien op de Hofdijklaan en Provincialeweg, ter hoogte van de woning op Hofdijklaan 33', meldt de politie.

Ook mensen die rond die tijd in de buurt reden en beschikken over dashcambeelden, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

advertentie advertentie