Oranje Comité Leimuiden krijgt groen licht voor activiteiten op Koningsdag

LEIMUIDEN - Na de afgelopen twee jaar een niet heel feestelijke Koningsdag te hebben meegemaakt, mag nu bij Oranje Comité Leimuiden de vlag uit. De benodigde vergunningen voor een Koningsdag als vanouds gaan verleend worden.

In de tussentijd zat het Oranje Comité zeker niet stil. Op Koningsdag in 2020 organiseerde de stichting een bingo in de open lucht en afgelopen jaar werd de bingo aangevuld met een online pubquiz. ‘Echter gaat er niks boven de koningsdagen zoals we die kennen van voor de coronacrisis', meldt het comité.

Koningsdag gaat er dit jaar weer vertrouwd uitzien. ‘Deze dag zal bestaan uit de traditionele vrijmarkt voor jong en oud die om 11.00 uur geopend wordt en op het dorpsplein zullen diverse activiteiten en spellen te doen zijn voor de jeugd. Daarnaast hopen wij uiteraard op heel mooi weer, maar dat kunnen we helaas niet van te voren reserveren,’ vertelt Ingrid Möllers, de penningmeester van Oranje Comité Leimuiden.

De jaarlijkse feestweek in Leimuiden, die ook georganiseerd word door het Oranje Comité, staat op dit moment nog in de steigers.

advertentie advertentie