Patrick Wilkens start nieuw radioprogramma op de dinsdagavond

Patrick Wilkens in de studio Foto: Studio Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Patrick Wilkens start komende week met een nieuw radioprogramma bij Studio Kaag en Braassem. Het programma is onder de naam Patrick in de avond is iedere dinsdagavond te horen tussen 19.00 en 21.00 uur. 

De 36-jarige presentator is niet nieuw in de wereld van radio. Hij begon op zijn dertiende bij de Radio Compagnie in Hoogezand-Sappermeer met een eigen programma. 

Na vier jaar maakte hij de overstap naar Stadsradio Almere. 'Hier heb ik pas echt geleerd wat radio maken is, jongens als Barry Paf, Erik Werner maar ook Ferry Maat kwam ik veel tegen', vertelt Wilkens. Zes jaar lang maakte hij daar het programma ‘Almere Actueel’ op de donderdagavond.

'Begint te kriebelen' 

Bij SLOG FM, de omroep van Raamsdonksveer en Geertruidenberg, maakte hij op zaterdagmiddagen een programma over lokaal en regionaal muziek talent, ook het nieuws werd hier besproken. 

Bij de stadsomroep van Breda hielp Wilkens de omroep naar een hoger niveau tillen. Hij coördineerde de radio en bleef daarnaast ook zelf een programma maken. 

Inmiddels woont Patrick met zijn vrouw in Woubrugge en is het zeven jaar geleden dat hij bij een omroep aan de slag was. 'Het begint weer te kriebelen en ik mis het behoorlijk', vertelt de radiomaker. 

Eerste uitzending

Iedere dinsdagavond draait Patrick 'muziek die lekker wegluistert' en bespreekt hij het laatste nieuws uit de regio. De eerste uitzending is dinsdagavond 26 maart om 19.00 uur. 

advertentie advertentie