Plantage 87 voor derde jaar op rij onderscheiden met Bib Gourmand

Foto: Pexels/cottonbro

OUDE WETERING - Plantage 87 is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de belangrijke Bib Gourmand.

Het restaurant in Jachthaven Watersportcentrum Braassemermeer is ook dit jaar in de MICHELIN Gids Nederland 2022 opgenomen. En dat is terecht, gezien het commentaar van de MICHELIN inspecteurs over Plantage 87 en haar moderne keuken: ‘Plantage 87, dat is een fenomenaal uitzicht op de omringende jachthaven. Maar vooral de moderne aanpak van een chef die iets verderop beschikt over een groentetuin van driehonderd vierkante meter. Het voedt zijn passie om groenten creatief te benaderen. Het hoofdproduct is top, maar de garnituren met het beste van de plantage zijn minstens even interessant.

Het team van Plantage 87 deelt het goede nieuws over de verkregen onderscheiding op haar social met de tekst: ‘We zijn heel trots op ons team voor deze prestatie en dankbaar dat we ook dit jaar weer door Michelin in de gids zijn opgenomen.’ Gezien de tientallen reacties onder het bericht is de onderscheiding verdiend.

Bib Gourmand

De Bib Gourmand is de ambassadeur van restaurants die garantie geven op eten van hoge kwaliteit voor een vriendelijke(re) prijs. Elk restaurant dat een Bib Gourmand krijgt, heeft zijn eigen identiteit. Overeenkomsten zijn de focus op het gebruik van seizoensgebonden producten en de generositeit.

advertentie advertentie