35-jarige man aangehouden na steekincident bij hangplek in Oude Wetering

Foto: Dennis Knetsch

OUDE WETERING - Een 18-jarige man uit Roelofarendsveen is woensdagavond 13 september op de Meerkreuk gestoken. Later op de avond is een 35-jarige man uit Roelofarendsveen aangehouden als verdachte.

Het steekincident vond plaats in een park vlakbij de Meerkreuk. De politie was rond 22:15 uur met spoed ter plaatse en ook de ambulance werd met spoed ingeschakeld. Er is één 18-jarige man gewond geraakt.

Het 18-jarige slachtoffer was bij een jeugdontmoetingsplek op de Meerkreuk toen twee mannen op hem afkwamen lopen. Zij spraken hem aan en kort daarna begon een van de twee mannen de 18-jarige man te schoppen en te slaan. Deze man stak hem ook met een mes. De 18-jarige man vluchtte na het incident in paniek naar een pizzeria van Domino’s. Daarna werden de hulpdiensten ingeschakeld.

De verdachte vluchtte na het incident in een auto, maar kon enige tijd later in de omgeving van het steekincident worden aangehouden. De 35-jarige verdachte zit op dit moment vast en wordt gehoord. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het nu met slachtoffer gaat, is op dit moment nog niet bekend.

advertentie advertentie