Populaire ‘Snackspert’ komt naar Boekhandel Veenerick voor ‘Meat & Friet’

ROELOFARENDSVEEN - De 'Snackspert' komt naar Boekhandel Veenerick. De van sociale media bekende Eke Bosman zal zijn eerste boek presenteren in Roelofarendsveen. Het wordt een 'Meat & Friet', want Marcel Norder, eigenaar van Snacksalon De Schelp en bedenker van de lokale, ambachtelijke Grillbikkel is aanwezig met een mobiele snackkar. 

Zaterdag 9 december zal de Snackspert tussen 12.30 en 14.30 uur te gast zijn bij Boekhandel Veenerick. Hij recenseert sinds 2014 snacks op Instagram, onder het motto ‘Geen snack is mij te gek’. Inmiddels heeft hij meer dan honderdduizend volgers. Hij werkt daarnaast voor de middagshow van Radio 538 en schrijft een wekelijkse column voor Het Parool.

Het boek van Eke Bosman is een bundeling van zijn beste en grappigste recensies, aangevuld met stadswandelingen en provinciegidsen voor heel Nederland, weetjes, lijstjes, tips en stukjes snackgeschiedenis. Want waar in Nederland eet je de beste kaassoufflé, mexicano of frietpatat? Wat is het beste broodje van jouw eigen stad? En waar moet je absoluut een snackstop maken in Amsterdam/Groningen/Maastricht? Tenslotte vind je hier allerlei vega(n) tips, de beste snacks uit de supermarkt én een checklist waarmee je als een echte Snackspert jouw eigen sterren kunt uitdelen.

advertentie advertentie