‘Prinsengrachtconcert’ aan de Dorpsstraat in Leimuiden

Dorpskerk Leimuiden Foto: Google Maps

LEIMUIDEN - Na twee jaar coronastilte is er een nieuw seizoen Dorpskerkconcerten in aantocht. Om dit te vieren speelt Drumfanfare Mavileo vrijdagavond 24 juni een bijzonder openluchtconcert met medewerking van celliste Fiona Hutubessy-Watson.

Het comité Dorpskerkconcerten Leimuiden verzorgt het feestelijke concert samen met Drumfanfare Mavileo in de openlucht, een soort 'Prinsengrachtconcert', aan de Dorpsstraat in Leimuiden. Waar normaal de muziek tijdens de concerten klinkt ín de dorpskerk wordt nu gespeeld op het pleintje naast de kerk.

Drumfanfare Mavileo en celliste Fiona Hutubessy-Watson brengen een programma met bekende en onbekende muziek op een toegankelijke manier. Van Bach tot filmmuziek; precies de klanken die passen bij een mooie zomeravond.

Weersafhankelijk

De organisatie is afhankelijk van het weer. Kijk daarom voor aanvang van het concert op www.dorpskerkconcerten.nl, sociale media (Facebook: Drumfanfare Mavileo) of de buienrader. Bij slecht weer gaat het concert niet door. De organisatie zorgt voor een flink aantal zitplaatsen. Inloop met wat te drinken start vanaf 19.00 uur. Het concert begint 19.30 uur. De toegang is vrij.

advertentie advertentie