Raad besluit eind deze maand over vervolgstappen Masterplan Sportpad

Foto: Google Maps
Foto: Masterplan Sportpad

ROELOFARENDSVEEN - Op maandag 26 april neemt de gemeenteraad van Kaag en Braassem een besluit over de toekomst van het Sportpad in Roelofarendsveen. De betrokken partijen hebben een uitgebreid plan opgeleverd, het is nu aan de raad om te besluiten om al dan niet geld vrij te maken voor vervolgstappen en -onderzoeken.

Het Masterplan Sportpad omvat de toekomstige ontwikkelingen van het gebied en geeft onder andere antwoord op de vraag welke functies er behouden moeten blijven en bij gaan komen. Het is opgesteld door onder andere Stichting Samenwerkende Basisscholen, kinderopvangorganisatie Kindkracht en meerdere sportverenigingen.

Op 10 maart werd het plan aangeboden aan de gemeenteraad, met het verzoek om er snel vervolg aan te geven. Als de raad eind deze maand besluit om budget beschikbaar te stellen voor de volgende stappen, wordt hiermee ook de intentie uitgesproken om de nieuwbouw van de Tweesprong/IKC te realiseren en gaan de voetbal-, tennisvereniging en hockeyclub samen verder in gesprek over de inrichting van de sportvelden.

advertentie advertentie