Rederij van der Meer vaart vanaf 1 juni weer uit

Foto: Rederij van der Meer

ROELOFARENDSVEEN - Rederij van der Meer kan vanaf 1 juni weer het water op met kleine gezelschappen. Het is vanaf dan weer mogelijk om te reserveren voor feesten en partijen en er worden rondvaarten door de regio georganiseerd.

'Het fijne van het vieren van uw bruiloft, jubileum of zomaar een feest op een boot in deze tijd is toch wel dat u geen andere gasten tegen kunt komen', meldt de rederij. 'U heeft het partyschip namelijk altijd privé ter beschikking. Dit is in deze tijd toch een mooie bijkomstigheid.'

De rederij kan voldoen aan alle voorwaarden van het RIVM, waaronder een onderlinge afstand van anderhalve meter en de verschillende hygiënevoorschriften. 'Tevens hebben wij een protocol klaarliggen en zal er aan boord een duidelijke uitleg gegeven worden.' Op 1 juni start Rederij van der Meer met een Pinksterbrunch Cruise en een BBQ Cruise.

Drijf-inn

In de afgelopen weken heeft de Veense rederij een drijf-inn opgestart voor voorbijvarende bootjes. Tijdens weekenden zijn er bij de boot op die manier onder andere lunch- en borrelboxen af te halen. Het is ook mogelijk om die vanaf de wal af te halen.

advertentie advertentie