Ripse Middeleeuwse Feesten wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2023

PRO Goed voor elkaar bokaal voor Middeleeuwse Feesten Foto: PRO Kaag en Braassem
Kroning Middeleeuwse Feesten Foto: Dennis

KAAG EN BRAASSEM - Het initiatief de Middeleeuwse Feesten uit Rijpwetering heeft de PRO Goed voor elkaar bokaal 2023 gewonnen. Het festijn kreeg een overtuigende meerderheid van de stemmen van de inwoners uit Kaag en Braassem.

Het evenement heeft jaren geleden een keer plaatsgevonden en is opnieuw opgepakt door een groep vrijwilligers. Het evenement zorgt voor een grote verbondenheid in de dorpen van Kaag en Braassem. In het weiland tussen de dorpen zijn de Middeleeuwse Feesten dit jaar van 12 tot en met 18 juni.

'Een volledige feestweek dus, met vermaak voor alle leeftijden', is te lezen op de website van PRO Kaag en Braassem. 'Met als doel om een geweldige feestweek te hebben, maar ook om elkaar nog beter te leren kennen. Een mooi initiatief dus wat de harten heeft gewonnen van de inwoners van Kaag en Braassem.'

Genomineerden in het zonnetje

Naast de winnaar werden nog vijf initiatieven genomineerd voor de prijs. Stichting Het Schoolhuis uit Rijnsaterwoude eindigde op de derde plek. De tweede plaats was voor Maximaal Comité Hoogmade. 'Ook voor de overige genomineerden – Oranje Comité Juliana uit Roelofarendsveen, Voedselbank KBEN uit Roelofarendsveen en Dierenweide Rijnsaterwoude – niets dan lof. Zij verdienen het allemaal om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen.'

De prijs is woensdag aan het begin van de fractievergadering van PRO Kaag en Braassem overhandigd door fractievoorzitter Evert Henrotte aan de organisatie van de Middeleeuwse Feesten.

Lees ook: Genomineerden Goed voor elkaar Bokaal 2023 bekend

advertentie advertentie