Ruim zestig mantelzorgers feestelijk ontvangen op Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg feestavond Foto: De Driemaster

KAAG EN BRAASSEM - Ruim zestig mantelzorgers uit gemeente Kaag en Braassem werden dinsdagavond 8 november feestelijk ontvangen bij Poco Más in Roelofarendsveen. Zij kwamen bij elkaar vanwege de Dag van de Mantelzorg.

Na het warme welkomstwoord van burgemeester Astrid Heijstee konden de gasten genieten van een ontspannen avond met een kleurrijk optreden door de Serpentina’s uit Leimuiden. Na de voorstelling werd met een hapje en een drankje gezellig nagepraat met elkaar. Aan het einde van de feestelijke avond ging iedereen met een ontspannen glimlach en een gevulde goodiebag naar huis.

Meer activiteiten

'De Driemaster en samenwerkingspartner Tom in de Buurt kijken terug op een bijzondere, sfeervolle en ontspannen avond', laat Kirsten Moerman van De Driemaster weten. 'Vandaag hebben we nog meer mantelzorgers ontmoet tijdens een creatieve workshop in Rijnsaterwoude. De komende periode staan er elke maand activiteiten en bijeenkomsten op het programma, waaronder in het nieuwe jaar het jaarlijkse tulpenboeket plukken bij Buurman Toon.'

advertentie advertentie