Sandra de Wagenaar nieuwe lijsttrekker van PRO Kaag en Braassem

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van PRO Kaag en Braassem is Sandra de Wagenaar (39) voorgedragen als nieuwe lijsttrekker van de partij. De Leimuidense is de eerste vrouwelijke lijsttrekker van de politieke partij.

In maart 2018 is De Wagenaar begonnen als raadslid. Zij combineert het raadslidmaatschap met haar werk bij een lokaal makelaarskantoor. ‘Ik dank het bestuur en de leden voor de voordracht en heb er ontzettend veel zin in om er met elkaar een succes van te gaan maken. Het gaat om de inwoners van Kaag en Braassem, de ideeën waar wij voor staan en de verandering in de gemeentepolitiek die we in hebben gezet acht jaar geleden en willen versterken', aldus De Wagenaar.

De Wagenaar neemt het stokje over van Ruud van der Star, de huidige fractievoorzitter van Pro Kaag en Braassem. ‘Nu gaan we volle bak aan de slag om naast de bereid gevonden lijsttrekker een mooie lijst samen te gaan stellen. Onze ambitie is uiteraard om, nu onder leiding van Sandra, opnieuw de grootste partij te worden na de verkiezingen.’

advertentie advertentie