Start activiteiten voor senioren in Veense bibliotheek

Tech Campus De School Foto: Facebook Tech Campus De School

ROELOFARENDSVEEN - Senior en op zoek naar informatieve en verbindende activiteiten in de buurt? De nieuwe bibliotheek in Roelofarendsveen aan de Schoolbaan start eind februari met seniorenactiviteiten.

In januari is de nieuwe vestiging van de bibliotheek in Roelofarendsveen geopend. In haar nieuwe ruimtes organiseert Bibliotheek Rijn en Venen binnenkort de eerste activiteiten voor senioren. De succesvolle seniorencolleges en voorleeskoffies uit andere vestigingen komen daarmee ook naar Kaag en Braassem.

In de vierdelige collegereeks (iedere woensdag vanaf 22 februari) vertelt een studentdocent van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan over eeuwenoude fabels en mythes. Ontdek meer over de mythologie uit verschillende landen en leer welke invloed dit heeft gehad op onze eigen hedendaagse cultuur. Aanmelden voor de losse colleges is ook mogelijk.

Voorleeskoffie

Dinsdag 7 maart komt lokale schrijfster Alice Bakker uit eigen werk voorlezen. Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers horen de luisteraars enkele verhalen uit haar roman(s). Ook is er ruimte om vragen te stellen over de verhalen en het schrijverschap.

Kijk voor meer informatie en aanmelden in de online activiteitenagenda van Rijn en Venen.

advertentie advertentie