Studio Quarantaine 27 april: Koningsdag

Gepubliceerd op 27 april 2020 om 19.27 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

De uitzending van maandag stond in het teken van Koningsdag. Rianne Jansen vertelde over de uitbundig versierde straten in Woubrugge. Patty Janssen organiseerde thuis in Alphen aan den Rijn een online kleedjesmarkt, Marianna Marras speelde op het carillon in de Alphense Adventskerk en Robert Hijman speelde het Wilhelmus op trompet in Aarlanderveen. De 14-jarige Mees de Jong speelde live op de radio op zijn drumstel.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van maandag 27 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie advertentie