Studio Quarantaine 7 april: contactclown Toet verrast bewoners Woudsoord

Foto: Studio Alphen / Chris Vogel

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Contactclown Toet verraste dinsdagochtend de bewoners van Woudsoord in Woubrugge. Bovenop een hoogwerker lapte ze de ramen van het gebouw en voerde ze een show op voor de bewoners. Wijkpredikant Meindert Burema uit Alphen aan den Rijn legt uit wat de coronacrisis voor gevolgen heeft voor de herdenking van het Ridderhofdrama en de paasvieringen. Divia Ponsioen nam de nieuwste hulpverzoeken van HulpvanDichtbij.com door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van dinsdag 7 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief die je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie advertentie